Kako napraviti idealan plan treninga u teretani?

Plan treninga u teretani ili jednostavnije – plan vježbanja u teretani obuhvata definisani cilj vašeg vježbanja, određene vježbe, serije ponavljanja, intenzitet, grupe mišića koje tangirate na nedeljnom ili mjesečnom nivou i sve ono što uključuje kvalitetne i brzo vidljive rezultate.

Ukoliko ste početnik i rekreativno se bavite nekim sportom ili prosto želite da u teretani izgradite mišićnu masu, prvih mjesec dana, a često čak i duže ćete morati da učite kako pravilno da izvodite vježbe. Zašto? Forma izvođenja vježbi je bitna kako bi se izbjegle eventualne povrede.

Plan treninga za teretanu će postati obično parče papira, ukoliko ne ispoštujete sve što piše na njemu.

Jako je bitno da zapamtite: ne postoji univerzalan i najbolji program na svijetu. Zapravo, svaki plan treninga se kreira shodno vašim potrebama, kapacitetima i ograničenjima. Sigurno vam neće prijati da radite trening koji je kreiran za jednog muškarca, profesionalnog bodibildera, kao što vam, sa druge strane, neće odgovarati program treninga koji je sastavljen samo za ženski pol.

Iz ovoga se može izvući zaključak da postoje programi vježbanja posebno za muškarce i posebno za žene.

Kako biste bili sigurni da imate adekvatan plan treninga tj onaj koji daje REZULTATE predlažemo da angažujete nekoga od naših stručnih trenera koji će vam pomoći da što brže dodjete do željenog cilja!

PRIJAVI SE ZA PROBNI TRENING +382 68 40 20 30

Radno vrijeme

08:00h - 23:00h


NEDELJOM NE RADIMO


Adresa

Žrtava fašizma, BB

Budva, Montenegro

Pozovite nas

+382 68 40 20 30

Odgovorićemo na svako Vaše pitanje, prvi grupni fitness trening je BESPLATAN.

Kontaktirajte nas