ZANIMLJIVOSTI O FITNESSU

Ovde su neke od zanimljivosti vezane za svet fitnessa. Znajući to, imate još više razloga da volite svoje telo i vodite računa o svom zdravlju.

 

1. Slušanje muzike za vreme vježbanja može poboljšati vaše performanse za 15%.

 

2. Ako imate problema sa spavanjem onda je redovno vježbanje možda vaš odgovor. Vježbanje pomaže da ‘razbistrite’ glavu i da se osjećate opuštenije.

 

3. Redovno vježbanje povezano je sa boljim seksom jer poboljšava vaš izgled, povećava nivo energije i podiže samopouzdanje.

 

4. Naša tijela su robovi navika. Što više vježbate, to se više vaše tijelo navikava trošiti masnoće umjesto da ih skladišti kao zalihu.

 

5. Najbolji način za procjeniti vježbate li prejakim intenzitetom  je pokušati istovremeno učestvovati u razgovoru – ukoliko niste u stanju, možda bi trebalo smanjiti intenzitet tek toliko da možete razgovarati.

 

6. Žene i muškarci reaguju na vježbu na različite načine. Žene trebaju puno više vježbati i više pažnje posvetiti ishrani kako bi postigle iste rezultate kao i muškarci.

 

7. Po statistici ljudi u braku značajno manje vežbaju. Oni se ‘opuste’ jer im bude ugodno jedno sa drugim.

 

8. Kada biste uspjeli natjerati apsolutno sve mišiće svog tijela da rade istovremeno mogli biste podići oko 22 500 kg.

 

9. Višak sala se neće istopiti u sauni. Iz vas će izaći jedino voda i toksini koji se eventualno nalaze u njoj. Slaninca ostaje.

 

10. Bez obzira na razne savjete koje ste možda čuli, ne postoji najbolje vrijeme za vježbanje. Najbolje vrijeme za trening je kada god to vama odgovara.

PRIJAVI SE ZA PROBNI TRENING +382 68 40 20 30

Radno vrijeme

08:00h - 23:00h


NEDELJOM NE RADIMO


Adresa

Žrtava fašizma, BB

Budva, Montenegro

Pozovite nas

+382 68 40 20 30

Odgovorićemo na svako Vaše pitanje, prvi grupni fitness trening je BESPLATAN.

Kontaktirajte nas